Kipper kirjutas:
Margit ei peaks PriitV postitusest ehmatama.
PriitV, eks Margit alles avastas selle koha (kõik huvilised pole seni veel jõudnud) ja väljendas oma rõõmu, kuidas siin avaldatud info on kaasa aidanud.
Ärgu jah ehmataga, sest ma ik ja alati julmalt otsekohene
Lihtsalt kipper.ee on juba kui palju AASTAID peaaegu üksinda väikelaevanduse asja vedanud? Ja IKKA VEEL teevad mõned selle alaga seotud tegelased imestunud näo, kui kuulevad. Kuskohas ÜLDSE siis oma üritusi, tooteid ja teenuseid pakkuda kui mitte väikelaevnike foorumis? Sellest teen mina ühese järelduse: need inimesed ei ole olnud OMA tööülesannete kõrgusel. Vaatame või neid jahtklubide ja mõnede äride foorumeid: postitus kuus. Kui tahad INFOT, siis küsid siit ja saad ka vastuse.
Üks asi on siin kirjutavad aktiivsed tegelased ja ennast reganud inimesed. Aga neid "salaja" piilujaid on teist sama palju ja need külalised enamuses ei satu siia mitte kogemata vaid juba teadlikult. Nad OTSIVAD siit erinevat infot, küll paatide hoolduse ja remondi kohta, meresõidu kohta jne. Seda tead aga Sina kõige paremini, sest Sa näed ju ära, milliselt domeenilt tegelane tuleb. On see vta.ee, puri.ee, infoauto.ee

või hoopis ilves.ee

Loevad, kindlasti osad kiristavad jõuetus vihas hambaid või pigem muigavad aga kes vähegi tahab selles valdkonnas pildil olla, peab seda siin ka jälgima.
Mina näeks, et igasugused ärid ja ettevõtmised võtaks aktiivsemalt siinsest asjast osa. Näiteks otsisin, kuskohast saaks mõistliku hinnaga uued otsad Julial. Ainus teema oli Peebuste kinnitusotsa teema, kuskohast siis Indrek66 viitas Viita Net lehele. Aga võiks olla täiesti alarubriik "äri", kuhu näituseks 100 krooni eest aastas saavad ärid juurdepääsu ja las aga teevad reklaami, mida müüvad ja kuskohast saab. Saab Kipper lehe ülalpidamiskulud tasa aga asjast oleks ka kasu.