Aga Trutta, on üks suur mure: Sa ei ole Kapten vaid väikelaevajuht
Kes mäletab veel seda, kui vanakoolimehed tegid hädakisa, et nende igati auga väljateenitud KAPTENIpaberid lähevad pudrusurma ja vastu saadakse suvaline plastlipik...
Muuseas, minu sõnavõtud on pigem filosoofilised ja peaks panema Teid mõtlema, et ikka "miks ja kuidas" ning kas "Nina-minu-mind" on merel see absoluutne tõde. Teema on ju meri ja demokraatia ja miskit pole teha, just see viimane pool pealkirjast on tähtis.
Oli aega 2550 miili ja 5 nädala (816 tundi) jooksul neid asju mõelda, vaadata, jälel mõelda etc. Seejuures jääme igati 24 meetri sisse, täpsemalt 15,5 meetri sisse. Stella Maris evis sellist reederitest ja kaptenitest/juhtidest koosnevat meeskonda, et meist saanuks näiteks HJK unistustergati teha

Lisaks veel niisamagi tavaelus otsustaja/juhtijad. Ja siis Kapten, Märt. Ja KOGU see punt toimis ülimalt demokraatlikult, ilma probleemideta ja igaühel oli suuremal/vähemal määral mingi pisuke "kohustus". Märt ei hakanud never vaidlema meist kõigist kümme korda targema peamehaanik Jaaniga tehnika teemadel. Samas jälle ei olnud "peast kapten" ja Talle usaldatud rahaliste vahenditega ei käitunud ebaviisakalt vaid IGA kulutamiseOTSUS tuli reederitega konsulteerides. Jne, jne, sest miskit poel teha, kapten ikakgi ei otsusta 21.sajandi maailmas KÕIKE. Ehk Stella Marise peal ei olnud seda, et mida Kapten Märt tahab, seda tehakse. Samas oli Märdi
sõna see, mis ettetuleva küsimuse lahendas. Kuidas Ta selle lõpliku sõna oma elukogemuse pealt "kokku pani", on puhtalt Tema saladus
Ehedaim näide oli Quernsey külastamine. Meeskond tahtis Kanali saartele minna, tegelikult tahtis ka Märt aga ainult Tema oli seotud Lepinguga ehk ainult Tema KOHUSTUS oli jaht Tallinnasse tuua. Seega tahtis Kapten asja võimalikult kiirelt, sirgelt ja ohutult korda ajada, absoluutselt mõistetav. Vastutus on raske koorem.
Meie võisime suvalises sadamas pealt maha astuda ja isegi merel ei saanuks mitte üks vägi meid SUNDIDA vahis olema etc sest me olime turistid ja tahtsime ka ilma näha. Siis olingi mina see, kes hommikuses vahis läksin Märdi juurde ja otse unepealt küsisin, et "läheme või ei läe, kui, siis just praegu on paras uus kurss võtta". Sekund mõtlemist Kaptenilt ja SÕNA oli antud: Kurat teiega, aega ju on! Ja vaat see on HEA Kapteni omadus:
tegelikult oli ju see otsus meie peades ammu ära tehtud ja hakata üksi seitsme vastu, ainult loll teeb seda. "Toomale" uus kurss ette ja lõpuks olid KÕIK sigarahu: see on koht, kuhu tahaks tagasi. Selge, et keegi poleks hakanud Kapteni tahte vastaselt kuhugi minema aga mis oleks juhtunud järgmises sadamas... see jääb õnneks teadmata!
Ehk meil oli kogu sõit jaht pilgeni täis valgustatud monarhe ja see tagaski ideaalse reisi. On võimalik mõelda "Meie", mitte "mina-minu-mind". Kokkuvõttes on mistahes kapten ja juht lõpuks inimene, kes lihtsalt arvab, et ta teab-tunneb-oskab kõike. Isegi oma paadis.