See teema on siin foorumis arutamiseks muidugi sama pädev kui perekoolis või delfi naistekas
Nüüd siis teab, et kui mõni merega seotud inimene miskit kuskil kribab, tuleb see kohe siia kopida, olgu pesumasina manuaal või kelgusõiduõpetus.
Mis Paeta puutub, siis on väga naljakas see piirilepingule puude alla panemine seltskonna poolt, kel pole sel teemal isegi mitte ligilähedasi teadmisi, infot ega tausta, kui on ministril.
Arvata, et minister on loll ega tea midagi, näitab muidugi arvaja taset. Eriti, kui ta arvab, et neid asju ajabki minister üksi või Ansipiga kahekesi.
Nagu Kesknädala kommentaatorid, et kui partei on vale ja mulle ei meeldi, mõistame hukka ja kui muidu pole piisavalt veenev, mõnitame inimest. Ja kui Saarsot keegi kaitsebki, siis ministrit ei tema ega teiste mõnitamise vastu mitte keegi.
Mitte paha pärast, aga kapten Saarsot ma Pitkaga küll ikka ei võrdleks, ühe sõnast siiski olenes omal ajal ühiskonnas ka midagi...
Ma arvan, et Pitka tunti rahva poolt ka mujal ära kui Estonia peldikus vett lastes.
Mis piiriteemasse puutub, siis aastakümneid on püütud lepingut teha ja hakata nüüd vinguma, et ärme ikka alla kirjuta, et sai halb, on kahjuks teemaga mitte kursis oleva inimese jutt.
Keda asi sisuliselt huvitab, saab lihtsamatele küsimustele vastused siit:
http://www.vm.ee/?q=node/19169
Ma arvan, nagu Herkki, et las Saarsoo ütleb oma sirge seljaga, aga minu meelest on ta sellega ca 20 aastat hiljaks jäänud. See on kahjuks viimasel ajal Eestis valdav tendents, et igasugu asjade otsustamise ajal on kõik kadunud, aga kui allkirju hakatakse andma, tõuseb kisa taevani.