Kipper.ee

KIPPER.EE

Väikelaevajuhi foorum
Logi sisse
Registreeru
Detailsem otsing
Sulge tooted

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi




Tee uus teema Vasta teemale  [ 9 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Kas ainult minul foorum jebib?
PostitusPostitatud: Neljapäev, 02 Jaan 2014 19:44 
Eemal

Liitunud: Teisipäev, 15 Apr 2008 20:36
Postitusi: 1516
Peale aastavahetust (head uut) miskipärast Chromega sirvides on iga foorumisse kiikamine kas "not available", valge leht või hangumine. Refresh vahel aitab, vahel mitte. Postitamine või vastamine põhjustab taas 2-l juhul 3-st hangumise? Sealjuures hangub ainult vaheleht, mitte muud lehed.
Adblocki probleem või milleski muus?


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev, 02 Jaan 2014 19:46 
Eemal
Kasutaja avatar

Liitunud: Esmaspäev, 16 Apr 2007 21:16
Postitusi: 1234
Asukoht: Rammu / Kopli
Mul ka Chrome ja Adblock kuid kõik OK. Vaata oma muud Chrome laiendused üle, ning lülita need ükshaaval välja ja katseta.

_________________
TÄNAN!


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev, 02 Jaan 2014 19:46 
Eemal
Kasutaja avatar

Liitunud: Teisipäev, 20 Mär 2007 09:42
Postitusi: 829
Asukoht: Tallinn / Muhu
Tulirebasega toimetades pole probleeme täheldanud.


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev, 02 Jaan 2014 19:49 
Eemal

Liitunud: Teisipäev, 15 Apr 2008 20:36
Postitusi: 1516
Pilt
jälle :( ei aita ka täpselt 2 laienduse ärakeelamine.


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev, 02 Jaan 2014 20:00 
Eemal
Kasutaja avatar

Liitunud: Neljapäev, 22 Sept 2005 22:43
Postitusi: 2559
Asukoht: Tallinn
Alguseks, lastagu cache tühjaks! Kettal ikka ruumi on? Ei ole SSD ketas?

_________________
Buddha oli vist purjetaja:
"Tähtis pole mitte eesmärk, vaid teekond sinna!"


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev, 02 Jaan 2014 20:05 
Eemal
Kasutaja avatar

Liitunud: Esmaspäev, 16 Apr 2007 21:16
Postitusi: 1234
Asukoht: Rammu / Kopli
Ja nett on kelle oma? Proovi: Run->cmd-> ping google.com -t
Las tiksub 10 minti siis: Ctrl+C ja anna tead palju pakcet loss tuli.

_________________
TÄNAN!


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede, 03 Jaan 2014 11:25 
Eemal

Liitunud: Teisipäev, 06 Mai 2008 23:36
Postitusi: 87
Asukoht: Tallinn
peebuste kirjutas:
Ei ole SSD ketas?


SSD ketas võib taolisi probleeme põhjustada?


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede, 03 Jaan 2014 12:30 
Eemal
Kasutaja avatar

Liitunud: Neljapäev, 22 Sept 2005 22:43
Postitusi: 2559
Asukoht: Tallinn
SSD ketaste suremine käib teinekord VÄGA omamoodi...

_________________
Buddha oli vist purjetaja:
"Tähtis pole mitte eesmärk, vaid teekond sinna!"


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev, 04 Jaan 2014 20:53 
Eemal

Liitunud: Teisipäev, 15 Apr 2008 20:36
Postitusi: 1516
Cache tühi, kettal ruumi 30 gb jagu 120-st, SSD vist ei ole (poekonfis paariaastane T410)
ping tiksub....
Ja ainult kipri foorum näitab anomaaliat, muu kõik vinks-vonks :?:


Üles
 Profiil  
 
Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 9 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi


Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist


Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

Otsi...:
Hüppa:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group