Vahetasin haagisel tagumised tuled LED'ide vastu, kuna häirisid mõned asjad:
* juba tehasest tulles olid nt punased gabariidid erineva valgutugevusega - üks põles normaalselt ja teine oli nagu "sea silm". Algul arvasin et asi pirnis, aga selle vahetamisega ei läinud asi paremaks. See on lihtsalt minu kiiks, et kõik tuled peavad olema korralikult nähtavad. Seega ei jäänudki muud üle, kui uued tuled... Kõige naljakam oligi see, et antud haagisele ei ole võimalik tehase poolt paigaldada LED tulesid ja isegi tootja ei paku seda (tegemist siis 8-pin tule pistikuga). Oleme ju minu arust jõudnud aega, kus kõik võimalikud haagised võiksid tehasest välja tulla ainult LED lahendustega, sest nähtavus teiste liiklejate jaoks on kordades parem.
* haagise pikkuse pärast peab olema ka taga otsas külje peale nähtav ääretuli. Tehase tagatulele on see sisse ehitaud ja see ka üks põhjustest, miks ei ole võimalik LED tulesid antud haagisele saada. Saada olevatel LED tagatuledel seda varianti pole. Poodides on saadaval igasuguseid lisatulesid, mis selle probleemi aga lahendaksid. Mina isiklikult lahendasin pildil oleva tulega, sest olin alati hädas pimedas möödasõitu tehes, kuna ei saanud aru, millisel hetkel saan hakata tagasi reastuma. Nüüd peeglist väga hästi aru saada, millal haagis on sõidukist möödas ja saab tagasi reastuda. Väga hea orienteeruda ka tagurpidi manööverdamisel.
Igatahes jään selle tulemusega ise rahule...

Samas jäi ka alles variant vanad tuled tagasi panna.
Kahju, et ei teinud ennem vahetust tuledest pilti..