Eks sa võid ise kah googeldada ja pilte vaadata aga enamus käitub niimoodi
https://rubyslipperadventures.files.wor ... g_0504.jpgja see pole mingi laia maailma kurioosum, siinsamas põhjamaades näeb liikluses pilti, kus väikeauto katusel pikk kayak ja nööridega eest ja tagant pingutatud, et stabiilsem oleks sõidu ajal. Sellise kerge 25kg kandis Lunari vms laadimisega pole mingit probleemi, selle jõuab ilma probleemita pea kohale või õla peale tõsta. Kui sa oled vaadanud seda eastpole.ee lehte, siis alati pole nii, et kohe riiulist kõike võtta on, kui see lunar huvitab, siis targem üks kõne teha ja küsida, et mis reaalne laoseis on, isegi pikemate sot-le sobivate aerudega võib auk sees olla. Võib praaki ka küsida, kui kiiret pole ostuga, mul fisherman12 on praak, vormist väljavõtmise vead keevitatud, peaaegu pool hinda, selliste kayakide juures sõiduomadusi mõni konarus ei mõjuta.
Seda mainin ka, et kui ma näiteks naisega kuskile laidudele lähen ja natuke ka kala püüan, siis mul kindel valik Lunar. Kui ma üksi kalale lähen ja kavatsen terve päeva vee peal olla, siis kindel valik FeelFreeLure13,5 , ilma probleemita võin selles päev otsa olla. Lunaris saan küll vee viskamiseks püsti tõusta ja vahest ka selleks, et veri jälle persemusklites liikuma hakkaks aga vajadus on ikka max paari tunni tagant välja saada sealt. Lunaril pole ka pehmet seljatoega istet standardis, ma sain tolle eastpoolimehe käest eraldi osta, a vist juhukaup oli, netis neid muidugi saada igasuguseid.