Kipper.ee

KIPPER.EE

Väikelaevajuhi foorum
Logi sisse
Registreeru
Detailsem otsing

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi

Tee uus teema Vasta teemale  [ 56 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kalastussüstad
PostitusPostitatud: Pühapäev, 03 Juul 2016 16:25 
Eemal

Tere Sepa!

Sul vist mõlemad nii Lunar12 kui ka Fisherman12.

Tahan kalastus süsta....aeglase jõe ja ehk aeglase järve jaoks..... ala Peipsi kõrkja äärse jaoks.... Mõtlen juba ammu Lunar12 kasuks. Elasin pikalt Austraalias ja süsta mõte pikalt juba mõttes. Auto ainult mul pisike 3m pikk..... Natuke naljakas või mis??!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: Pühapäev, 03 Juul 2016 19:49 
Eemal
Kasutaja avatar

Eks sa võid ise kah googeldada ja pilte vaadata aga enamus käitub niimoodi
https://rubyslipperadventures.files.wor ... g_0504.jpg
ja see pole mingi laia maailma kurioosum, siinsamas põhjamaades näeb liikluses pilti, kus väikeauto katusel pikk kayak ja nööridega eest ja tagant pingutatud, et stabiilsem oleks sõidu ajal. Sellise kerge 25kg kandis Lunari vms laadimisega pole mingit probleemi, selle jõuab ilma probleemita pea kohale või õla peale tõsta. Kui sa oled vaadanud seda eastpole.ee lehte, siis alati pole nii, et kohe riiulist kõike võtta on, kui see lunar huvitab, siis targem üks kõne teha ja küsida, et mis reaalne laoseis on, isegi pikemate sot-le sobivate aerudega võib auk sees olla. Võib praaki ka küsida, kui kiiret pole ostuga, mul fisherman12 on praak, vormist väljavõtmise vead keevitatud, peaaegu pool hinda, selliste kayakide juures sõiduomadusi mõni konarus ei mõjuta.
Seda mainin ka, et kui ma näiteks naisega kuskile laidudele lähen ja natuke ka kala püüan, siis mul kindel valik Lunar. Kui ma üksi kalale lähen ja kavatsen terve päeva vee peal olla, siis kindel valik FeelFreeLure13,5 , ilma probleemita võin selles päev otsa olla. Lunaris saan küll vee viskamiseks püsti tõusta ja vahest ka selleks, et veri jälle persemusklites liikuma hakkaks aga vajadus on ikka max paari tunni tagant välja saada sealt. Lunaril pole ka pehmet seljatoega istet standardis, ma sain tolle eastpoolimehe käest eraldi osta, a vist juhukaup oli, netis neid muidugi saada igasuguseid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: Teisipäev, 05 Juul 2016 17:12 
Eemal

Tänud vastuse eest.

Eks vist kõige õigem on Eastpole helistada ja kohale minna kui paari nädala pärast Eesti lõplikult jõuan. On Eestis veel poode kus annaks SOT tüüpi kajakke (mis kalapüügiks sobiks) saaks käega katsuda?? Google eriliselt abivalmis pole. Lunari kasuks räägib hind. Alla 600 saab vajalikud asjad (kajak, aerud, vest) kätte. Kuni paarsotti veel katuseraamidele ja ongi kõik vajalik olemas.

Marine24 müüb Eestis tehtud Tahe Marine kajake? Ja neil peaks mõigus pood olema. Nende 3 meetrine Aqua Moon tundub huvitav olevat. Ehk kellegil nendega kogemusi? Kas on üldse mõtet vaadata lühemaid kajake, kui olen 185cm pikk ja 100kg ligi?

Ega sa ei mäleta mis hinda nad selle pehme istme eest tahtsid Lunarile? Youtube muidugi paksult õpetusi täis kuidas koduste vahenditega kajakki kalastuseks tuunida.

Eks sellest väike autole 3.8m kajaki katusele viskamise kompleksist peab lihtsalt saama üle :D. Kui töötab, siis ta ju ei ole idiootsus :D.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: Kolmapäev, 06 Juul 2016 09:12 
Eemal
Kasutaja avatar

SanderM kirjutas:
Marine24 müüb Eestis tehtud Tahe Marine kajake? Ja neil peaks mõigus pood olema. Nende 3 meetrine Aqua Moon tundub huvitav olevat. Ehk kellegil nendega kogemusi? Kas on üldse mõtet vaadata lühemaid kajake, kui olen 185cm pikk ja 100kg ligi?
Ega sa ei mäleta mis hinda nad selle pehme istme eest tahtsid Lunarile?

Ei tea tahe kayakkidest midagi, pilte vaatasin, sisu poole pealt neil miskid jalasakid, mitte regullitavad jalatoed, pikkusega on nii, et pikkus on suunakindlus ja kiirus, kui palju sa seda vajad oleneb sellest, kui palju ja kus sa sõidad.
Istme hinda ei mäleta ja nagu ma mainisin, siis tundus juhukaup olema, nägi välja nii
http://www.welhonpesa.fi/tuote/3569/hi- ... -kajakkiin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: Neljapäev, 07 Juul 2016 09:08 
Eemal

Osta.ees üks kajak pakkumisel
https://osta-ee.postimees.ee/kajak-balb ... =frontpage

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: Laupäev, 22 Okt 2016 17:26 
Eemal

Pilt

Mis asi see valge tahukas tal seal paadi ninas on? Vender?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: Pühapäev, 23 Okt 2016 08:04 
Eemal
Kasutaja avatar

Ma arvan, et see on aerupadi, mida kasutatakse kayakki tagasi saamiseks, üks aeruots padja külge, tekib külgtugi, et saaks külje pealt sisse ronida. Kui see nii on, siis arvatavasti oli vööritekil teistmoodi kinnitatud algselt, koljatikakelungis nihkus ära.
Manus:
aerupadi.jpg
aerupadi.jpg [ 76.99 KB | Vaadatud 24549 korda ]

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re:
PostitusPostitatud: Reede, 27 Jaan 2017 21:35 
Eemal

priit69 kirjutas:
Tere,täna selgus kurb tõsiasi,et ma ei jõua üksinda(õigemini ei saa seda oma haiglase alaselja tõttu) kajakki Ranchero 12 külje pealt oma auto Volkswagen Tiguan katusele tõsta.Autol on katusereelingud+Thule
risttalad+süstahoidikud,kokku päris kõrge kaadervärk.

Jäi silma selline lahendus:
https://www.youtube.com/watch?v=a1SRE1bBVsA

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: Esmaspäev, 20 Veebr 2017 18:49 
Eemal
Kasutaja avatar

Kui äkki kedagi huvitab, siis hetkel on kaks päris mõistlikku 2-kohalise süsta pakkumist. Pole küll kalastussüstad, aga konstruktsioonilt sportsüstadest stabiilsema ehitusega ning peaks sobima hästi neile, kes looduses liiguvad ja kummipaadi asemel süstast kalastada armastavad. Omal ajal oleks need variandid ka minu puhul laual olnud

https://ee.marine24.com/collections/special-deal/products/bic-sport-kalyma

Pilt

https://ee.marine24.com/collections/special-deal/products/bic-yakkair-lite-2

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: Reede, 01 Veebr 2019 09:38 
Eemal
Kasutaja avatar

Ei hakka eelmise postituse juttu kopeerima, nüüd saadaval ka kolmekohalisena.

https://ee.marine24.com/collections/kayak-and-canoe/products/bic-kalyma-trio-inflatable-kayak

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: Esmaspäev, 22 Veebr 2021 09:41 
Eemal
Kasutaja avatar

Ma algusest peale oma suurt vanni niimoodi katusele ajanud. Mitmete pärimiste/seletamiste järgi tegin eelmine aasta liikuvate piltide istruktsiooni.
https://youtu.be/haBceBR1FNU

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 56 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis