Nii...
Jesper tabas mu seda teemat lugemas ja....
Sain just järjekordse piiiiiiiika loengu purjetamisest ja just nimelt siinkirjeldatud situatsioonist. Illustratsiooniks terve hulk kritseldusi ja vektorarvutusi paberil
Tõlkisin probleemi kirjelduse meie purjetamisgurule Jesperile ära ja ta tegi sellist nägu:
Näo põhjuseks oli see ütlemine:
Tsiteeri:
groot oli muuseas praktiliselt tühi
Väide oli selline, et ainult gennakeriga EI sõideta ja põhjuseks on tekkivad momendid mis hakkavad paati jubeda jõuga luhvama. Ainuke võimalus luhvamise vastu saada ongi siis rooliga hambad ristis kangutada nii et pinn pooleks. Vektoritega tehti asi selgeks ka. Vaadelda tuleb kiilu survekeset, purjestuse survekeset, nende vahelist distantsi ja summaarse veojõu suunda nendes keskmetes. Joonista kuidas tahad, aga selline komplekt peabki üritama end vihaselt vastutuult rebida. Aitab ainult see, et groot tuleb ka ilusti tuult täis lasta, siis tasakaalustub kõik ära ja rool läheb kergeks, sest talle jääb ülesandeks ainult paati juhtida mitte gennakeri jõuvektorit tasakaalustada.
Ehh...enne kui Jesper meilt ära läheb on mul lootust purjetamisteoreetikuks (tugitoolipurjetajaks) saada......
Aga roolilehtede ümberehitusse ma ei usu. Lihtsalt selle pärast, et ebatõenäoline on, et Benetau koos oma inseneribüroodega selja taga on seeriatootmisse lasknud paadi mille roolid on täiesti valesti konstrueeritud.