moiva kirjutas:
Jõudsin siis sihukese firma seadmeteni nagu Northstar, millel on muu hulgas ka SmartCraft'i tugi ja mille kasutamine säästaks SmartCraft'i kella soetamisele kuluvad 6500.- kr.
Oskab keegi kosta midagi Northstar'i seadmete (nt Explorer 657) kvaliteedi või probleemide kohta.
Et ma nüüd tiba elutarkust jagan.
Et niipalju kui laeval on erinevad elektri tarbijaid, teostatakse asi tavaliselt nii.
Eluks vajalikele seadmete jääb autonoomsus ja (data/ admete) seadmete omavahelised ühendused teostatakse optiliste lahutuste abil.
Mootorile otse aku ühendus. Mootori toite juhtmetele lisa seadmeid/tarbijaid ei lisata …. .
Raadiojaamale eraldi liinipidi ühendus akule.
Navi seadmed ja muu olulisem eraldi liinipidi ühendus akule.
Valgus ja muu ebaoluline eraldi liinipidi ühendus akule.
Kõikidele ühendustele akul, paigaldatakse kaitsmed. Mitte ainult liini, vaid nii liini jämedust , kui ka tarbijaid arvestades kaitsmed. Kui kaitse on jämedam, kui liin ise ei ole tollest kaitsmest ju kasu.
Kes elektri jamade pärast merel hädas olnud, teab millest räägin. Ilm kuri ja vesi ülepea.. Kaitsmed välja lülitama hakkavad. Siis alles taipate milleks need olulised lülid lahus hoitakse.
Mis ma sellega öelda tahan.
Et smartcraft on mootori ajuga otse ühendatud. Seade teostab otse ajust andmete lugemise ja ka kirjutamise operatsioone. Seade võtab voolu mootori ahelast.
Sina tahad ühendada 3 -rd party tootja seadet mootorile külge.
Tubli , kuid kas sa oled kindel, et see on hea mõte?. Mina arvan, et ei ole.
Miks?
Mootori korraliku töö tagamiseks ei ühendada mitte kunagi mootorit juhtiva elektrisüsteemi külge lisa seadmeid.
Kui Gps , mis iganes põhjusel (niiskus, vesi, halb toide) katki läheb ja lühisesse läheb. On olemas umbes 50/ 50 , et ka sinu mootori aju saab, juhtimise kanaleid pidi kahjustatud.
Ja lisan siia veel ka ühe olulisema fakti. Mootori käivitamisel, starteri koormuse tõttu mootori kapoti all pinge kukub. Sinu eraldiseisev aparaat võib osutuda üheks lüliks mille kaudu hakkab vool (käivitamisel) läbi liikuma.
Mänguasjana võib see sidekanali lugemine hea asi olla , et informatsiooni saada.
Kuid odavam võib lõppkokkuvõttes tulla kaks head instrumenti. Korralik gps ja mootorile selleks ettenähtud kellake.
Ma ei esinda ühtki edasimüüjat. Olen piisavalt ise punaseid ja sooje juhtmeid näinud. Ja tean väga hästi milleks paadil massilüliti olemas on
SWIMMING, OPTIMA YELLOW TOP
VESI+ ELEKTER
Sellel aastal on kuidagi palju on neid veepale jäänud sõiduriistu.