Tegin uue teema, et mitte
Eesti Paadi juttu sogada.
Kipper kirjutas:
3. Kohal oli merepolitsei, kes lisaks muule üldisele tuletas meelde järgmist:
...
- tutvustuseks oli jutt nn öökaamerast, mis võimaldab "sooja elemendi" ehk näiteks hättasattunu avastada kuni 5 km kauguselt. Suuremad objektid (nt Tallinki laeva) "tunneb ära" isegi 15 km kauguselt (see info siis võimekuse iseloomustamiseks). Seni neil seda kasutada pole - seade maksab 55 tuh euri.
Ma küll ei tea, millistest asjadest täpsemalt juttu tehti, aga sellise hinnani küündivad ikka päris võimsad gürodega stabiliseeritud jne. kaamerad.
Paraku 5 km kauguselt vees hulpiva inimese avastamine väikese paadi peal oleva kaameraga on niikuinii ulme, sellistest kaugustest räägitakse siiski statsionaarsete, kõrgemal asuvate ja korralike objektiividega varustatud kaamerate puhul.
Samas on selge, et mingi soojuskaamera oleks nende päästevõimekuse tõstmiseks kindlasti väga asjalik asi. Kõige levinumad on ilmselt
FLIR-i seadmed. Neist näiteks
M-626L maksab
rootslaste juures 159 920 SEK (~15000 EUR). Veidi labasem
Navigator II maksab 99 500 SEK (9500 EUR). Pole kah just odavad ja ma ei oska hinnata, kui palju sealt tegelikult näha on, kui see Merelõvi katusele kruvitud on ja meeter-kaks lainet ka juhtub olema.
Aga tegelikult sobiks meie merepolitseile (ja muidugi ka piirivalvele, vabatahtlikule merepäästele jne.) hoopis kantav mudel, näiteks
FLIR HM seeria. Kahjuks ei suutnud ühtegi euroopa hinda leida, aga teisel pool lompi maksab see kuskil 3500$ kanti. Ainult 35 meetrit paadimaksu...
No ja kindlasti on neid tootjaid ja mudeleid veel, palun mitte arvata, et ma FLIR'i müügiga tegelen vms. Kui keegi teab miskit lähemat pajatada selle tehnoloogia kohta või omab reaalset kogemust, siis oleks huvitav kuulda.