tohoh kirjutas:
Tere.
Kuidas selle Garmin Bluechardiga ainult ipadiga navigeerida on ? S.t. kui kaardiplotterit pole. Keegi äkki on võrrelnud isailori, Navionicsi jt.-ga ?
Yachtingworldis olen ipadi appide võrdlust lugenud aga ehk on keegi ka siin võrrelnud.
Garmin BCM-il on "head up" aga kiirust ei ole, kurss on ka. Muidu on väga hea ruutide ja trackide majandamine. Kaart on sama mis plotteris ja maksab 120 EUR, 2a eest maksis 50 EUR, iga uuendus täishinnaga. Eks ta ikka rohkem ruutide tegemiseks ja majandamiseks on tehtud.
ISailor on tehtud navigeerimiseks. Kaart maksis eelmisel aastal 22 EUR ja uuendused on tasuta. Mina ei ole aru saanud mis kaardimaterjaliga tegu on. Väga palju igasuguseid kellasid ja vilesid, ka purjetajatele on igasugu peeneid numbreid. Ruute ja tracke saab ka hallata ja ka eksportida/importida.
Navionics iPhonele maksab 28 EUR. On "head up" ja kiirus ka. Palju muud ei ole. Hea väljanägemisega kaart, aga meie vetes ebatäpne. Ise olen ainult androidil kasutanud.
Kokkuvõtteks - kui see jääb ainsaks navigeerimisvahendiks, siis mina vist soovitaks iSailorit.