Vana teema, aga muutus aktuaalseks minu jaoks.
Kustkohast ostate co2 padruneid ning automaatseid päästikuid (UML)?
Mul oleks tarvis uuendada Baltic 165 Winner päästevesti Co2 padrunit ning automaatpäästikut.
Vaatasin, et selleks peaks justkui sobima
https://www.motonet.ee/et/toode/387189/ ... plekt-33-gaga otsest viidet, et see Baltic päästevestile sobiks justkui pole.
See on üks päästevest, mis mul tegelikult kasutuses ei olnud, aga end just praegu endast märku andis. Ilma igasuguse niiskuseta paugutas see mul täiesti suvalisel hetkel. Kui pauk ja susin käis, siis tükk aega mõtlesin, et mis nüüd küll juhtus, sest merel ma parasjagu ei olnud. Alles poole tunni pärast tekkis mõte riidekappi vaadata...
Tundub, et automaatpäästiku oleks pidanud vahetama juba kuus aastat tagasi. Aga nagu öeldud, seda vesti ma ei kasutanud. Aga nüüd siis tekkis mõte pärast 18 tunni õhupidavuse testi tühjaks lasta ning kenasti kasutusele võtta.
UMLidel on best before kenasti kirjas, aga kas Co2 balloonidel on ka mingi mõistlik kasutusiga? Kaaluda tuleks neid iga ülevaatuse käigus, aga millal tuleks neid välja vahetada.
Paukvestidest on mul kasutusel hiljuti ostetud Marinepool 220N ning sellel on ka peatselt UMLi vahetuse tähtaeg lähenemas. Kuskohast neid soodsalt osta saab? Olen kuulnud, et osasid paukveste toodetavat Eestis. Kas tootja juurest saaks varuosi soodsamalt?
Tervitades,
B.