Finn on valmistatud Tallinna Verfis ca 1990, minu meelest esimene omanik oli Mati Sepp. Jaht on suht kobe, ise olen teinud temaga 5 aastat tagasi 2 võistlust, Kalevi MV, IIIkoht ja Eestikate 5-s.
Sõit algas 5 juuni Piritalt kell 13 00. Tuult ca 1ball. Paljasaare juures päris plekk, kell 23 00 jõudsin Lohusallu. Magasin kalapaatide vahel paadikatte sees.
6juuni start kell 12-00, täielik tuulevaikus kell 18-00 jõudsin Paldiskisse (Põhja Sadam) Sadamas olla ei lubatud, ütlesin Alfa Starile et raadio uppus ära, tegelt uppus Suurupis mobiil ära, sõitsin rongiga Tallinna ja ostsin uue. Juba kaelapaelaga...nii see tarkus tuleb

Kell 23 50 startisin ööetapile, sest ööd olid külmad veel ja mõtlesin, et magama hakkan päeval rannas. Pakri saartel jälle plekk, laterna asemel põles küünal paadis. Hommik kell 6 vajus silm kinni ja randusin Ristnas, (väike sadam enne Nõvat)
7.juuni kell 10-00 start Ristnast, ärkasin rannas vee vulisemise peale, tekkinud oli ca 2-he balline tuuleke. Puri üles, külgtuules ajama ja kella 11-30 oli Dirham traaversis. Sealt kena bakstaak Voosi kurgu peale, tuult andis kergelt kogu aeg juurde, ilm hea ja kell 19-00 olin Virtsus. (Vanalinna erasadam). Glissis sõitu tundide kaupa.