Kolla, ma juba mõtsi ka Rj85 peale. Neid ju vähemalt 2 tk Eestis ja Indrek oli seegi suvi vahepeal Haapsalus, Gamajoniga võika usutavalt arvestada.
Genu on jah see, mis asja ära rikub. Iseenesest on ju RJ absoluutne klassika. Ilu maksab ka midagi
Spinn spinniks, see polegi nii oluline. Vanadel olematu krüssupinnaga skäärikruiseritel on isegi suuremad spinnid. Aga 20 ruutu genu on jah teistega võrreldes overkill. Teame, oleme sõitnud

Kui sõidate 10-ruuduse fokaga, siis jääb pinda ju 26,5 ruutu. LYS ikka 1.03, tuleb jube täpselt punnida, et ajas püsida. Kui rajal mõned Folksud, Tangaroa ja veel mõni suurem puu-vanake, siis oleks neil omakeskis päris tihe andmine.
Cat, klubimehed loevad ja teevad soovi korral ise järeldusi. Kedagi ei saa käskida. Tahavad, aitavad suurte jahtide mehed oma alustega kaasa. Tahavad, teevad oma sõidu. Tahavad, leiavad sobiliku aluse ja sõidavad kaasa. Usun, et Julia on täiesti saadaval 2 mehe sõidukiks, kui mina orgunniga tegelen. Usutavalt tahaks madrus Marika kaasa sõita. Nagu ma tean, siis ei ole Haapsalus mitte jahtide puudus... Mina jookseks küll nii mõnelegi suure jahi mehele "tormi", et saada õpetust, kuidas ikkagi jahti viimsele piirile trimmitakse ja kiirust sõidetakse. Ja nemad saaks aimu, mida ikkagi sellise 5,5.meetrise putukaga sõitmine tähendab. Ja kui see veel ühe purjega juhtub olema
Mul on olnud elus õnn rohkem või vähem aega roolida 8-jalasest Walker Bay'st 70 jalase Ericsson'ini igasuguseid purjega riistapuusid. Väga vanu ja väga uusi. Ka seda ühepurjelist imeriista Go Five'i. Kahjuks Nina1 ei saanud purjeid üles ja trimaraaniga pole ka õnnestunud sõita. Absoluutsel enamusel aga puudub aimdus, millised on vahed. See oleks võimalus paljudel midagi teistsugust kogeda.No ja põhimõtteliselt peaks Haapsalus saama tahtmisel veele ka minu teada pisima kajutiga kiiljahi Crescendi (Kormoran). Selle, kes vana kraana kõrval mädaneb. Sellisega võidu sõita oleks kindlasti elamus omaette... näiteks üks Kessu regatt kõvas ilmas