Käidud

!
Majanduse laineorus viibimine oli tuntav! See-eest päike säras taevas ja kõik soomlastest tuttavad olid optimistlikult meelestatud tuleviku osas

!
Jahtidest olid Turu Helmarin Jeanneau`dega ja Finngulf Yachts OY minu arust parimad eksponeerijad!
Mootorpaatidest Ariboats Finland oma Apreamare 38-ga!
Nüüd saarlaste esinemisest: Väga kahvatu mulje jättis jälle Saare 41

! Väljas sama paat, mis sai minu käest "tappa" eelmine aasta sama näituse eest! Soomlasest omanik polnud seda viitsinud isegi ära korralikult puhastada, tekk oli kohutav ja vaevalt, et paat ka seestpoolt paremaks oli läinud! See oli küll minu arust sellele jahile antireklaam! Kajutiehituse vöörikomingsil suur sinine nominendi kleeps! Minu lootused näha ilusat,uut valget, nagu luik "Saare 41"-te olid liiva jooksnud!
Orissare meeste leiutis: "maailma esimene elektrimootoriga vee peal kihutav" mootorpaat

! Paat oleks pidanud olema kiilplokiga kaldal, nii väike paat ei pääsenud vees lihtsalt teiste vahel mõjule! Poordivitsa praod olid nii suured, et pista või sõrm vitsa ja kere vahele! Huvitav, kas pahtel on maailmast ära kadunud

? Teki lakk oli hall ja santekk veel hallim, müüja Rein ütles, et olevat epoga veel viimasel hetkel üle tehtud!
Igatahes teine näitusel olnud elektripaat (see üles alla käiva katusega, mis kenasti Emajõele sobiks), andis silmad kõvasti ette
www.learboats.eu!
Poisid

, nii ei minda messile! Eesti paadiehitus minu arust, sai sellest jamast tugeva antireklaami!