kusjuures ei ole vista.
xp home selles, kus HomePorti jooksutan ja xp prof selles, mis installitava downloadi suutis kätte saada. kumbki op süst pole karva kasvanud. home on kuu aega tagasi uuesti nullist installitud ja muud räbu selles masinas üldse pole. tahtsingi temast vaid gepsu paarilist ehitada sest tegu on suht vana aga üllatavalt õnnestunud isendiga Fujitsu Siemens L1300.
aga see selleks. kuna HomePort on lõpuks püsti seal kus vaja, on ikka põhimure selles, et sd kaarti ta alla ei võta. vähemalt seda, mis mul on.
huvitav mis asja peaks põhimõtteliselt tegema, või mida veel kokku ostma

selleks, et saaks kaardid, mida kasutan gepsus, ka läpakas ette võtta. kasutan üldse eomäpi eesti teid ja eesti rannikuvesi. mõlemad sd peal versioonid. kunagi ehk võiks ju huvi tekkida ka sisevete kaardi vastu.
olen justkui kuulnud, et kaarte jagatakse poes kahel viisil. cd peal, mis installub ka gepsu ja sd peal, mis gepsus funkab aga sealt arvutisse ei saa. lootsin, et HomePort kavaldab selle üle või on lähenemine liberaalsemaks läinud.
guuglmäpi vist saaks kuidagi aluskaardina ette võtta? ...või ei saa... igatahes gepsust tuli MapSource keskkonnas miskit nuppu litsudes track Google Mapsi peale ära. HomePortist pole proovinud. Aga guugel tahab ju netti, seda pole iga põõsa või laine all võtta.
ma pean vist korraks rahulikult mätta otsa istuma ja selgeks mõtlema mis selles kaardinduses on üldse mis. ja mida saab ja mida ei saagi saama.