KirvesOY kirjutas:
peebuste kirjutas:
Nojah

Hea et Durex'i varusid täiendama ei saatnud
Ma ei viitsi mere peale m***i mängima minna , seda saab maa peal baariski teha

Vabandan sügavaimast südamepõhjast kõigi foorumlaste nimel,
kes sulle halvasti ütlesid
ja Sinust halvasti mõtlesid.
Aga nii kurb, kui see ka pole, lollikindlaid asju pole siia maailma veel leiutatud. Sest lollid on haruldaselt leidlikud.
KirvesOY kirjutas:
/.../
No kui vaiasid vaja taguda , siis mul on nuial nöör taga olnud ja suure tormiga mõrda sisse panema ei lähe ju . Metalltross ei sobi sest on suht jäik ja kui kuskilt pinge all selle otsa koperdad oled kuskilt lõhki ka .
Õngedede ja võrkudega aga seda nöörimajandust kasutada ei saa, sest see asi hakkab siis segama
/.../
KirvesOY kirjutas:
/.../
aga selline asi on küll suur ja kohmakas ja loomulikult ka järgi proovitud. Kui see "saba" näiteks õngekasti sattub on kurja kui palju
/.../
Siin on paratamatu valik, et kas segab nöör või segab vesi, segab ujuk või segab jälle, kurivaim, vesi. Sinule jääb valida omale "sobivaim" segav faktor või püsida kahe jalaga maa peal. Sõjardid kasutavad minu andmetel uudistehnoloogiat mõistuse piires. Odavam on vast osta omale aegajalt tavamaterjalist uusi tööriistu uppunute asemele, kui et loota mingile tõenäoliselt ulmehinnaga ulmematerjalile, mis võibolla ehk ei upu aga läheb näiteks jälle sedavõrd kergemalt puruks. Kahju ikka ühesugune - tööriistast ilma, kaotuse hind aga kardinaalselt erinevast dimensioonist. Kui kõvasti pole vaja keerata, tee omale mutrivõti veekindlast vineerist ja pane liimi-kruvidega metallist lõuad külge. Haamrile pane nii pikk ja jäme kasehalust vars, et pinnal püsib. Punaseks värvi need leiutised ka, et lainte vahelt üles leiaksid.
Valge inimene on tegelikult kohutavalt tagurlik. Sõjatööstus pole näiteks siiamaani suutnud leiutada asja, millega inimest kuulikindlaks muuta.
Maailmas leidub kohti, kus ülilihtsad asjad juba ammu kasutusel.
http://forte.delfi.ee/news/varia/tai-no ... d=65325052