Mul omal on küll vana Buster, aga peamiselt käin kalal sõbra Buster Magnumiga ja vaiksemates kohtades kolistamiseks on teise sõbra Linder. Mulle täiesti ausalt meeldivad mitmed Busteri oma kiiksud, tunnen end sama suures Busteris mugavamalt ja turvalisemalt (kuigi vaevalt nad seda ka tegelikult on). Linderid kipuvad jätma pigem mootoriga sõudepaadi mulje, lainetes närvilisem, samas süvis on väiksem ja sellepärast ongi seda hea kasutada vaiksetes kohtades, mitte merel. Eks seal peitub ka põhjus, miks paljud Linderid sõidavad 5hp mootoriga, aga sama pikka Busterit alla 15hp glissi saada on üsna keeruline. Muidu ise tahaks vahetada Busteri venelaste 6m pika Masteri vastu, Soomes on neid palju, töökindlad ja kasutuskõlbulikud, meeldib just hinna ja omaduste suhe ja kohati leiab neid müügis ikka häbematult odavalt. Muidugi mitte nendel hetkedel, kui mul raha selleks valmis on olnud
Päris huvitav oleks lugeda analoogiliste asjade võrdlustesti, kus ka väiksemad tootjad on esindatud. Toetan samuti Ossu suhtumist, kui vähegi võimalik, eelistaksin kah kodumaist juba põhimõtte pärast, aga ma ei saa omale lubada uut alupaati, pean leppima kasutatuga ja siis on ostmisel ka juba veidi teised kriteeriumid.