Märt kirjutas:
Minu teada ARK käru hüdropidureid ei tunnusta, olen vedanud mingit vene ajal tehtud hüdropiduritega käru mis töötas ideaalselt vaatamata sellele, et keegi ei olnud teda viimased 20 aastat hooldanud.
Mis käru värvimisse puutub siis soovitan mõelda kuumtsinkimisele, Kiius eraisikule 0,60 EUR/kg firmad saavad ilmselt veel odavamalt. Vann 12m pikk
Olen Eesti ajal küll hüdropiduritega variante näinud ja kodus vedeleb üks kellegi poolt kunagi Soomest siia lohistatud autoveotreiler, millel hüdropidurid. Kuna tiirutan sellega vaid kodu juures, pole see treila minu käes olemise ajal kunagi ülevaatusele jõudnud. Aga nii ta Soomes igatahes tehtud on ja Eestis millalgi registreeritud ka.
Minu teada pole lubatud sedasorti hüdropidurid, mis oma energia veduki piduripedaali vahendusel saavad, nagu rasketehnika õhkpidurid. Kui süsteem saab oma pidurdusjõu veopea kokkusurumise teel, siis on sellised pidurid olemuslikult ikka inertspidurid.
Soovitan samuti kuumtsinkimisele mõelda. Enda kerge paadiveohaagise tsinkimine maksis umbes kahekordse hinna, mis oleks ise tehes värvimisele kulunud. Kuid värvitud käru pead teatava regulaarsusega üle võõpama, tsink on aga surmani peal, kui ise just käru ära ei lõhu.