Oskab keegi kommenteerida, millest sõltub Marinetraffic'u lehel näha olemine? Möödunud suvel panin paadile Vesper Marine AIS'i (WatchMate 850 Class B). Mõne päeva pärast olin Marinetrafficu lehel näha, aga mitte alati. Sageli oli paat pildi järgi keset Tallinna lahte (tegelikkuses oli sadamas) koos tähisega, et last signaal x tundi tagasi. Seadmetes olen ma teistele näha ja teised mulle niisamuti, aga näiteks eelmisel suvel Tallinna lahel Tuulelauluga kõrvuti purjetades ma vaatasin, et tema on Marinetrafficus näha oma tegelikus kohas, minu paati kas polnud üldse või olin sadamas. Noh vähemalt mingi viitega uuenes...
Nüüd sel aastal on paat vees ja AIS kogu aeg sisse lülitatud alates maikuust, aga mul pole veel Marinetraffic'ust ennast üldse näha õnnestunud. Peaaegu alati on aga nähtavad KJK's/Topis olevad Tuulelind, Abigail, Geete, Monica jne. Otsinguga leitavad, pildid-värgid küljes jne. Kadedaks lausa teeb
Kuidas ennast ka otsingusse ja pilti saada?
SV Lian
MMSI: 276006730
kutsung: ES3310
antenn on masti top'is, läbi splitteri VHF'iga jagatud. VHF'i signaali olen testinud ja hinnati väga heaks.
Edit: Hakkasin vaatama, kas ma Abigail ikka õigesti kirjutasin ja nüüd 5 min hiljem teda enam Marinetrafficus TOP'i kais näha pole kusjuures. Ja otsing ka annab muid samanimelisi ainult. Müstika