Kõige parem lakmuspaber on Delfi Eesti spordiuudised. Kui EJL on suutnud mingi info sinna paisata, siis on see ka veebi jõudnud ja mitmeid kommentaare saanud. Olen seda jälginud, näiteks Muhu Väinast ei olnud Delfis sõnagi! Õnneks kirjutati mõned korrad Randmaast aga seda ma ei oska arvata, kuspoolt see inff Delfisse jõudis.
Purjetamine on klassikaline spordiala, lisaks veel ka Olümpiamängude distsipliin. Midagi pole teha, Eestis on lugu nii, et "kui sind pole delfis, pole sind olemas". Purjetamist samahästi, kui poleks Eestis olemas. 1980 aasta "rasval" aastal 2006 ei ela.
Isegi Netisse otsisõnaks purjetamine lüües saad lugematu arvu teenusepakkujaid, mitte esimese asjana puri.ee

Need on väikesed asjad, millest saavad alguse suured asjad. Meie siin ei tohi mõelda, et "me ju leiame ja teame". Keskmine inimene ja netikasutaja on loll, parimal juhul lööb ta just sisse sellise otsisõna. Spordi alt otsimise oskus on juba "kõrgem pilotaaz". Aga täna pole puri.ee saidile jõudmisest suurt kasu, sest sealt ei saa merevõhik just kuigi targaks ega jõua õigete asjadeni. Mina siiralt loodan, et Liidu juhatus koos webmasteriga suudavad need mõned tühised asjad korda ajada. Kõigepealt info edastamise kohustus klubidele-korraldajatele, siis veebitegijale nende operatiivne ülesriputamine ja pisike kokkulepe Netiga. No ja teise asjana peab nii suur spordiala, kui seda on purjetamine, raudselt evima palgalist PR inimest, kes uudiseid igale poole edastab. Ma usun, et pooled probleemid kaoksid iseenesest ka Muhu Väinast(raha!), kui spordialal või hobil on piisavalt meediakajastust. Ma saan aru, et on mitmed "jõud", kes omavahel just kõige lõbusamalt läbi ei saa. Alaliit selleks ongi, et korda hoida. Praegu on Eestis "tegijad igipõlised ugrialad" curling, sumo, rendzu jms poolabsurdi sport. Baruto ruulib aga kasvõi Randmaa nime ei suuda 99% inimestest millegagi seostada. Vast 14000 inimest teab midagi Ice-Optist, 470'st jne...